TILBUD FOR NYE KUNDER!

ÅBNINGSTILBUD! Gratis oprettelse til nye medlemmer på vores PLUS- eller BASIS medlemsskab (Du sparer 250,-!). Tilmeld dig her.

Ønsker du først en gratis prøvetime? Så send en mail til mail@fitforfuture med navn, tlf.nr. og ønsket hold.

Træning er både en del af vores fysiske sundhed men i høj grad også vores mentale sundhed. Kom til træning hos FitForFuture, hvor træningsklimaet er sundt og rart, og vi altid løfter og smiler til hinanden. NU skal vi have træningen tilbage i hverdagen igen!

CORONAPAS (GÆLDER INDTIL D. 1/9-2021):

Fra d. 1/8-2021-1/9-2021 laver vi sporadiske stikprøvekontroller.

(OBS: Kun aktuelt for 18+ år!)

Et coronapas er:

– Et negativt testresultat af en Covid-19 test (PCR som hurtig-test), der højst er 72 timer gammel (fra tidspunkt testen blev taget). Fra 1. juli 2021 vil en PCR test gælde 96 timer fra testtidspunktet.

– Et positivt testresultat af en Covid-19 test, der mindst er 14 dage gammel og højst 8 måneder (fra tidspunkt testen blev taget).

– Første vaccinationstik mod Covid-19, hvor det første stik er givet for mindst 14 dage siden.

Vi anbefaler, at du downloader appen ”MinSundhed”, hvor du kan finde dit coronapas. Der vil ikke være adgang til træning i salene, hvis du ikke kan fremvise et gyldigt coronapas.

GENERELLE RETNINGSLINJER OG INFORMATION:

 • Til træningen bruger vi fortsat vores sunde fornuft og holder den nødvendige afstand – som altid er minimum 2 meter til hinanden. Husk også afstanden, når der ikke trænes.
 • Vi anbefaler jer at medbringe egen yoga- og træningsmåtte til de relevante timer for at minimere smitterisikoen, men det vil stadig være muligt at låne.
 • Nyt medlem? Dit medlemsskort ligger klar i receptionen til dig. Med dette skal du fremmøde dig i receptionen inden dine hold.
 • Vi anbefaler fortsat at fylde vandflasken hjemmefra og møde omklædt.
 • Øvelser med fysisk kontakt er erstattet.
 • Rengør redskaber/udstyr efter brug – kan udstyret ikke meningsfyldt afsprittes skal hænderne afsprittes.
 • Host og nys i dit ærme, ikke dine hænder.
 • Hvis du bliver forhindret, så husk fortsat at afmelde dig dit hold senest 3 timer før holdstart for at undgå bødegebyr.
 • Er du i tvivl, så spørg din instruktør eller send en mail til mail@fitforfuture.dk

TRÆN TRYGT HOS OS:

For jeres tryghed og helbred foretages ekstra udluftning og rengøring som en del af den daglige drift med hyppig desinficering af berøringsflader som dørhåndtag, kortlæsere, vandhaner og træningsudstyr.

ER DU SYG ELLER I RISIKOGRUPPEN?

 • Føler du dig syg eller sløj, så skal du blive hjemme – ligeså skal du umiddelbart forlade træningen, hvis du får symptomer. Så glæder vi os til at se dig igen, når du er frisk.
 • Er du udsat eller befinder dig i risikogruppen, så kontakt egen læge ift. vejledning for træning og din personlige situation.

VI HOLDER OS OPDATERET:

Vi holder os til enhver tid opdateret på eventuelle nye retningslinjer fra de relevante myndigheder, hvorfor denne side vil blive opdateret løbende.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG TIL SJOV OG EFFEKTIV TRÆNING