Covid-19

I FitForFuture vælger vi at udvise social ansvarlighed. Vi vægter alle dage højst at passe på os selv og hinanden. Derfor, ifølge myndighedernes påbud, er vores center midlertidigt lukket til og med søndag den 10/5-20

FitForFuture håber inderligt på fuld forståelse og lokal support fra vores medlemmer og instruktører i denne tid, og håber i er med os i med- og modgang, så et fantastisk center som vores også kan se dagens lys på den anden side af denne svære situation.

Vi har længe været i fuld gang med optagelser for at kunne tilbyde alternative holdtræninger via online videoer i denne periode. Som medlem, sørg derfor for i første omgang at søge medlemskab i vores lukkede facebookgruppe ”Medlemmer hos FitForFuture”. Denne gruppe kan især i denne situation holde os ”samlet” og understøtte vores fantastiske sammenhold. Jeg ved jo godt, at vi vil savne hinanden – mange er vant til at ses og sludre sammen næsten dagligt i FitForFuture.

OBS: Vi starter udendørs holdtræning samt bootcamps og vægttabshold fra den 11/5-20. (Alle sundhedsstyrelsens retningslinjer bliver naturligvis overholdt. Vi er maksimalt 9 deltagere per hold, holder 2 meters afstand og sørger for at træningen foregår i trygge rammer som anbefalet)

FitForFuture sender en kæmpe tak til alle vores loyale og trofaste medlemmer og også de varmeste tanker til de, der sidder i kritiske funktioner. Dette værende i sundhedssektoren, ældre- og plejesektoren, området for socialt udsatte, beredskabet og lignende. Heriblandt flere af vores egne seje medlemmer og instruktører. Tak for jer! Vi sørger for løbende at holde jer opdateret i forhold til situationen og mere info opdateres løbende i vores medlemsgruppe og pr. email.

Pas på jer selv og hinanden.
Christina Breuning/v. FitForFuture