VI UDVIDER HOLDPLANEN!

OPDATERET 21. november 2020

FitForFuture har taget initiativ til at udvide den nuværende holdplan for voksne markant gældende fra mandag d. 26. oktober til og med d. 13. december, mens vi er begrænset af forsamlingsforbuddet på max 10 personer under holdtræningen. Derfor er vi glade og stolte over vores instruktører  der er sprunget til for at dække efterspørgslen de kommende uger, så vi også stadig kan tage imod nye medlemmer samtidigt med at nuværende medlemmer fortsat får mulighed for at træne hos.

Du kan se den midlertidige udvidede holdplan her.

Herunder følger de nuværende retningslinjer hos FitForFuture:

VIGTIG INFO VEDR. FORSAMLINGSFORBUD PÅ 10 PERSONER: Fra mandag d. 26. oktober må vi kun være maks 10 personer til hver holdtræning (for voksne). Det betyder altså, at vi GERNE MÅ være mere end 10 personer ad gangen på gangarealer, reception, separat omklædningsrum mv. Det er altså KUN til selve holdaktiviteterne, at vi kun må være 10. ”Almindelig ophold og træning i en svømmehal eller et fitnesscenter betegnes ikke som ét arrangement.” KUM.dk 24/10-2020. Mangler man fx noget inde i en holdsal eller lign., så må man altså gerne hente det. Man må dog IKKE tage ophold i holdsalen/være tilskuer, mens holdaktiviteten foregår, da man så regnes som en del af forsamlingen på max 10. Dog gælder det til stadighed, at vi bruger vores sunde fornuft i vores færden i centret. Hold fortsat 2 meters afstand under træning og 1 meters afstand, når der ikke trænes. Der skal desuden sprittes af/vaskes hænder som sædvanligt. OBS: Alle børnehold og mor/barn-hold er undtagen denne regel om forsamlingsforbud for max 10 personer, og disse aktiviteter må derfor fortsætte som hidtil.
 
VIGTIG INFO VEDR. MUNDBIND/VISIR: Fra på torsdag d. 29. oktober skal alle personer på over 12 år bære mundbind/visir ved ankomst til centret. Det må tages af, når I enten sidder ned, bader, klæder om eller deltager på et hold. Hovedreglen er altså, at der skal bæres mundbind indtil I træder ind i omklædning/holdsalen og igen skal have det på, når I forlader omklædning/holdsalen
GENERELLE REGLER: 
Rundt om i centret vil I opleve, at vi har hængt en række retningslinjer og forholdsregler op, så vær ekstra opmærksom på disse, og vær med til at udvise ansvarlighed ved at overholde forholdsreglerne for sundhedsforsvarlig træning. Disse forholdsregler er også listet i punktform herunder.

Særlige forholdsregler:

 • Hold mindst 1 meters afstand til andre, når du ikke træner.
 • Hold 2 meters afstand til andre under træningen (Placer dig ved krydsene i holdsalene).
 • Rengør dine redskaber/udstyr efter brug – kan udstyret ikke meningsfyldt afsprittes skal hænderne afsprittes. (Bemærk, at der er sat flasker med sprit i hver sal til brug på udstyret).
 • Medbring med fordel egen trænings- eller yogamåtte til relevante hold samt håndklæde til aftørring af sved.
 • Bemærk, at timerne vil blive afsluttet lidt før tid på de hold, hvor der skal afsprittes udstyr.
 • Øvelser med fysisk kontakt er erstattet, ligesom hold med højintensitet, såsom Jumping, er flyttet til lokaler med bedst muligheder for udfluftning.
 • Husk god hygiejne – vask eller afsprit hænderne imellem hver aktivitet. (Der kan vaskes hænder på vores 7 toiletter i underetagen, i vores 4 omklædning/forrum til toiletterne eller i håndvasken i gangen mellem sal 1 og sal 3. Sprit til hænderne forefindes ved ind- og udgangen, i receptionen og i hver holdsal.)
 • Host og nys i dit ærme, ikke dine hænder.
 • Klæd med fordel om hjemmefra, og vent med at gå i bad til du er hjemme igen, så du mindsker tiden i centret.
 • Husk altid både udendørs- og indendørssko, da der kan være flere hold, vi gennemfører udenfor, hvis vejret tillader det. (Det har jo vist sig, at udendørstræning slet ikke er så ringe endda i godt vejr! :D)

Her kan du trygt træne!

I FFF tager vi retningslinjer og anbefalingerne alvorligt. Der foretages hyppigt ekstra udluftning, rengøring af fælles kontaktpunkter såsom berøringsflader, dørhåndtag, kortlæser, vandhaner og træningsudstyr. Desuden sørger vi for, at man får 4 kvadratmeter per medlem under træningen.

Er du syg eller i risikogruppen?

 • Føler du dig syg eller sløj, så skal du blive hjemme – ligeså skal du umiddelbart forlade træningen, hvis du får symptomer. Så glæder vi os til at se dig igen, når du er frisk.
 • Er du udsat eller befinder dig i risikogruppen, så kontakt egen læge ift. vejledning for træning og din personlige situation.

Vi holder os opdateret.

Vi holder os til enhver tid opdateret på eventuelle nye retningslinjer fra de relevante myndigheder, hvorfor denne side vil blive opdateret løbende.

Med venlig hilsen

Christina Breuning/v. FitForFuture