FFF åbner indenfor igen!

Så må vi endelig slå dørene op til vores indendørs faciliteter igen – det glæder vi os utroligt meget til!

Vi har netop modtaget retningslinjer for, hvordan vi må genåbne indenfor. Det knokler vi pt. på højtryk for at forberede, så vi sikrer jer en sundhedsforsvarlig genåbning, så I med ro i maven trygt kan komme tilbage indenfor og træne i vores skønne center.

Vi åbner derfor dørene for indendørs træning igen fra lørdag d. 13. juni kl. 08.30.

Rundt om i centret vil I opleve, at vi har hængt en række retningslinjer og forholdsregler op, så vær ekstra opmærksom på disse, og vær med til at udvise ansvarlighed ved at overholde de nye forholdsregler for sundhedsforsvarlig træning. Disse forholdsregler er også listet i punktform herunder.

Særlige forholdsregler:

 • Hold mindst 1 meters afstand til andre, når du ikke træner.
 • Hold 2 meters afstand til andre under træningen (Placer dig ved krydsene i holdsalene).
 • Rengør dine redskaber/udstyr efter brug – kan udstyret ikke meningsfyldt afsprittes skal hænderne afsprittes. (Bemærk, at der er sat flasker med sprit i hver sal til brug på udstyret).
 • Medbring med fordel egen trænings- eller yogamåtte til relevante hold samt håndklæde til aftørring af sved.
 • Bemærk, at timerne vil blive afsluttet lidt før tid på de hold, hvor der skal afsprittes udstyr.
 • Øvelser med fysisk kontakt er erstattet, ligesom hold med højintensitet, såsom Jumping, er flyttet til lokaler med bedst muligheder for udfluftning.
 • Husk god hygiejne – vask eller afsprit hænderne imellem hver aktivitet. (Der kan vaskes hænder på vores 7 toiletter i underetagen, i vores 4 omklædning/forrum til toiletterne eller i håndvasken i gangen mellem sal 1 og sal 3. Sprit til hænderne forefindes ved ind- og udgangen, i receptionen og i hver holdsal.)
 • Host og nys i dit ærme, ikke dine hænder.
 • Klæd med fordel om hjemmefra, og vent med at gå i bad til du er hjemme igen, så du mindsker tiden i centret.
 • Husk altid både udendørs- og indendørssko, da der kan være flere hold, vi gennemfører udenfor, hvis vejret tillader det. (Det har jo vist sig, at udendørstræning slet ikke er så ringe endda i godt vejr! :D)

Her kan du trygt træne!

I FFF tager vi retningslinjer og anbefalingerne alvorligt. Der foretages hyppigt ekstra udluftning, rengøring af fælles kontaktpunkter såsom berøringsflader, dørhåndtag, kortlæser, vandhaner og træningsudstyr. Desuden sørger vi for, at man får 4 kvadratmeter per medlem under træningen.

Er du syg eller i risikogruppen?

 • Føler du dig syg eller sløj, så skal du blive hjemme – ligeså skal du umiddelbart forlade træningen, hvis du får symptomer. Så glæder vi os til at se dig igen, når du er frisk.
 • Er du udsat eller befinder dig i risikogruppen, så kontakt egen læge ift. vejledning for træning og din personlige situation.

Vi holder os opdateret.

Vi holder os til enhver tid opdateret på eventuelle nye retningslinjer fra de relevante myndigheder, hvorfor denne side vil blive opdateret løbende.

 

Jeg glæder mig til at se jer alle indenfor igen! Jeg har en masse fede events i støbeskeen til jer!

Christina Breuning/v. FitForFuture