Træning og dans for børn og unge

Fit for Future, FitDance Teens holdtræning

FitForFuture kan tilbyde følgende træning for børn og unge:

BØRN
Fun ‘N’ Dance (HipHop / MGP 6–9 år) hver torsdag kl. 17.10 – 17.55.
På dette hold lærer og øver vi trin og koreografier med fokus på danseglæde, bevægelse og godt sammenhold. Lærerige timer med fed musik og seje moves. Ingen forkundskaber kræves. Har du som forælder selv lyst til at træne samtidig med at dit barn danser? Så tilbyder vi puls/styrke hold i sal 2 på samme tidspunkt. Holdet er for både drenge og piger.

Tumlingehold 4-6 år hver onsdag kl. 16.10 – 16.40

Holdet for de aktive 4-6 årige som elsker bevægelse og aktiviteter.
Her bliver et væld af forskellige alderssvarende aktiviteter som hop, leg, løb, dans, sjip, kravl og meget mere

Børnefitness 6-8 år hver onsdag kl. 16.40 – 17.10

Holdet for de aktive 6-8 årige som elsker bevægelse og aktiviteter.
Her bliver et væld af forskellige alderssvarende aktiviteter som hop, leg, løb, dans, sjip, kravl og meget mere

UNGE / TEENS

FitDance TEENS 11-15 år hver mandag kl. 16.50 – 17.50
Vi danser og lærer koreografier til alt mellem Dance, MTV, HipHop, jazz, Disco og gymnastiske bevægelser – kom og vær med til det sejeste hold med Stella ved roret. Fed musik, fede moves og god stemning. Fokus på gode oplevelser, sammenhold og lærerige dansestile.

Cool Teens (HipHop / House 10–15 år) hver torsdag kl. 18.00 – 18.45.
Hip Hop / House dans. På dette hold lærer og øver vi trin og koreografier med fokus på danseglæde, bevægelse og godt sammenhold. Lærerige timer med fed musik og seje moves. Ingen forkundskaber kræves.

Junior CrossFitness fra 10 – 15 år hver onsdag kl. 17.10-17.55
Funktionel træning for både piger og drenge. Pulstræning, styrketræning, mave, balance, ryg… med hensynstagen til de unges alder, udfordres de i træningen på en stor variation af øvelser på hver deres eget niveau. Vi varierer træningen og udbygger den efter deres udvikling og motivation. De unge får opbygget en bedre kondition og råstyrke.

Jumping Fitness fra 9 – 15 år hver tirsdag kl. 17.10-17.55

Jumping® Fitness er effektiv træning på små trampoliner. Træningsformen styrker balance og kondition og træner kernemuskulaturen. Trampolinens støddæmpende virkning gør, at led ikke bliver belastet på samme måde som fx ved alm. hop og løb.
Fantastisk sjov og effektiv træning til skøn musik

MotionsKickboxing Teens fra 9 – 15 år hver tirsdag kl. 18.05 – 18.55
Super effektiv og sjov træning for unge mellem 9-15 år. Træningen tilpasses så alle kan være med…. Og bare rolig – der er ingen nærkamp i denne type time, så alle kan deltage. Træningen kører med høj puls og de unge får lært slag og spark på sandsække, handsker og puder. Ingen forkundskaber kræves. Holdet starter op første gang den 5. september og du kan starte op på holdet når som helst.

Har I lyst til en prøvetime på et eller flere af ovenstående hold? Så skriver du blot en mail til : mail@fitforfuture.dk med navn og kontaktoplysninger samt alder på barnet og hvilken time og dag I ønsker at komme. Vi glæder os til at tage imod Jer 🙂 Spørgsmål er velkomne på både mail og telefon nr. 9395 3030

 

Priser hold børn og unge

 

Tilmeld dig her Tilmeld til prøvetime