Bungee Fitness i Jyllinge

Køb prøvetime

 

Hvad er Bungee Fitness

Bungee Fitness er en ny og sjov sportsgren, hvor man får en sele om bækkenet og spændt i en elastik i loftet. Her kan man lave øvelser, der ellers ikke har været mulige, såsom at stå på hænder og lave armbøjninger, hoppe højt og flyve. Du vil få den fedeste oplevelse over at gennemføre øvelser, du ellers ikke vil kunne. Det er vildt, sjovt og hårdt på samme tid.

Bungee Fitness er højintens cardio- og intervaltræning, og indeholder både styrketræning, balanceøvelser og ikke mindst stabilitetstræning.
Træningen er super sjov og effektiv. En anderledes træning hvor din forbrænding kommer helt i top, samtidig med at dine led skånes. Vi arbejder igennem alle muskelgrupper på en time og holder de nødvendige pauser undervejs.

Bungee Fitness er en blanding af flyvning, balanceøvelser, styrketræning og cardiotræning. Man bruger egen kropsvægt til at sætte fart på og man styrer selv hvor vildt det skal være. Bungee Fitness er intervaltræning med lav belastning, da elastikken holder en stor del af kropsvægten MEN vi lover at du nok skal få pulsen op og få en masse sved på panden.
Hos de fleste overtager det indre legebarn lynhurtigt, og man kaster sig rundt som en snurretop og springer ud i det. Glæd dig til en helt ny og spændende træning, som du helt sikkert ikke kan få nok af. Bemærk at du de første par gange vil mærke en ømhed i kroppen, både fra dine muskler men også fra Bungee selen som man lige skal vænne sig til.

Bemærk: Max 110 kg kropsvægt

Bungee Fitness kører med FASTE HOLD onsdage kl. 19.10. Se priser for introtimer og fast træning herunder.

PRIS prøvetime kr. 95,- (Normalpris kr 110,-)

Næstkommende Bungee timer:

  • Onsdag den 25/5 kl. 19.10 Ledige pladser
  • Onsdag den 1/6 kl. 19.10 Ledige pladser
  • Onsdag den 8/6 kl. 19.10 Ledige pladser
  • Onsdag den 15/6 kl. 19.10 Ledige pladser

 

Køb prøvetime

 

Bungee Fitness priser og hold:

Bungee Fitness kører med FASTE HOLD onsdage kl. 19.10. Se ellers vores holdplan her på hjemmesiden.

Priser tillægs-klippekort til Bungee for allerede medlem Basis/Plus

  • 5 klip kr. 249,-
  • 10 klip kr. 299,-

Priser klippekort (ikke medlemmer) gælder til alle hold incl. Bungee 

Oprettelsesgebyr kr. 99,- (engangspris)

  • 5 klip kr. 449,-
  • 10 klip kr. 699,-
Køb din adgang til Bungee