Mie har tabt 45 kilo og nyder sin helt nye energi

Pernille fra VoresEgedal.dk har interviewet Mie, som har gået på Vægttabsforløb her i centret. Læs om Mies flotte vægttab:

Mie fra Ølstykke begyndte vægttabsforløb hos FitForFuture den 1. september 2016. I dag har hun rundet et vægttab på 45 kg.

Mors ære

Mie er helt sikker på at hendes mor er årsagen til at hendes vægttab er lykkedes denne gang. Hun spurgte en dag Mie og hendes søster om de ikke alle tre skulle melde sig til et 12 ugers vægttabsforløb i Fit For Future, hun ville gerne betale.

“Eftersom at det var min mor der betalte for forløbet, var det ikke en mulighed for mig bare at springe fra, hvis nu det skulle gå hen og blive for hårdt. Det motiverede mig og holdt mig fokuseret. ”.

Mie var slet ikke vant til at træne, og det var meget grænseoverskridende at skulle starte med at træne i et træningscenter, så det var en fantastisk start at kunne gøre det sammen. Samtidig var det lukkede vægttabshold også “kravlegården” hvor øvelserne blev lært og de forskellige holdtyper blev præsenteret.

Men hos Fit For Future er den positive atmosfære altoverskyggende. Alle bliver mødt med smil, og her er der plads til alle uanset udgangspunkt, så det er et fantastisk sted også hvis du er ny – her bliver alle udfordret uanset om du er ny eller “garvet”.

Små skridt og de sunde valg

Mie valgte fra starten at gå all-in på både kost og motion, og vægten var taknemmelig, så den gik stille og roligt ned. Samtidig var Mie opmærksom på ikke at sætte for store mål, men i stedet tage små skridt og delmål.

Mie fortæller: “Jeg træner i snit 3 gange om ugen, dog som regel 2 timer per gang. Jeg startede ud med at træne 1 time per gang, 2-3 gange om ugen”. Hun er hver uge at finde på danse- og udholdenhedsholdene. Zumba er bare en fest!
Hun spiser stadig slik, men med måde, og sørger for at yde, før hun kan nyde. Mie er vild med træningen på holdene, hvor Christina Breuning og de andre instruktører har sørget for at holde hende til ilden med deres positive tilgang og altid gode stemning.

En sjovere hverdag, og har fundet “den fjollede Mie” frem igen

Også familien nyder godt at Mies vægttab. Udover at have fået en gladere mor og kone, så er det også en mor, som pludselig også var at finde i trækronerne på “Go High-banen”, hvilket var utænkeligt før hun skiftede sofaen ud med et par timer til dunkende zumba-rytmer.

“Jeg kan mærke en klar forandring i hverdagen. Mange ting er blevet nemmere og min krop kan meget mere. Jeg har fået mere energi og har fået det bedre med mig selv, og så har jeg fundet den “fjollede” Mie frem igen”, griner Mie.

Mies bedste råd

1. Gør det for dig selv. Du er værd at prioritere og værd at bruge tid på.
2. Tag 1 time af gangen i starten, hvis det virker uoverskueligt.

Mie uddyber: “Jeg så et billede på Fit For Futures hjemmeside, da da jeg startede, hvor der stod noget i retning af:”Du behøver ikke at kunne se hele trappen. Bare tag det første trin.”. Det har betydet utrolig meget for mig.

Én ting af gangen og tag det derfra. Når lækkersulten f.eks har meldt sig har jeg aftalt med mig selv; “vent en time” og sådan er jeg blevet ved, indtil jeg så klarede mig igennem dagen. Og når træningen har været hård, har jeg lovet mig selv; “Giv dig alt hvad du kan 1 time, så kan du slappe bagefter.” En time er jo ikke meget ud af 24 timer på en dag.

Mie slutter af med at give udtryk for hendes taknemmelighed til sin mand. Hun havde ikke kunne gøre det uden hans opbakning <3

Kunne du tænke dig at starte på et af vores vægttabsforløb – læs mere her